Učitavam...

Koje horoskopske znakove najviše privlačite

Neki horoskopski znakovi prirodno se privlače snažnije od ostalih. Ovisno o tome koji ste vi horoskopski znak nekim ljudima ste privlačni, ponajviše zbog karakternih osobina.

Ovan

Ovnovi prirodno privlače Rakove jer oni žude za zaštitom i sigurnošću koju pronalaze u Ovnovima. Zatim privlače Vage jer se međusobno dobro nadopunjuju te Strijelce jer si odgovaraju zbog toga što su oboje vatreni elementi.

Bik

Bikovi prirodno privlače Lavove jer se odlično nadopunjuju, jedni traže pažnju, a drugi je vole primati. Zatim Vage jer, baš kao one, Bikovi cijene lijepe stvari u životu, te Jarce jer pružaju stabilnost što je Jarcima veoma bitno.

Blizanci

Lavovi prirodno gravitiraju Blizancima jer oboje vole dramu. Blizance vole i Djevice jer s njima mogu ostvariti dobru komunikaciju te Strijelce jer su avanturisti poput njih.

Rak

Škorpioni žude za Rakovima jer veoma lako mogu “iskoristiti” njihovu emocionalnost i stvoriti snažnu vezu. Tu su zatim i Jarčevi, čista suprotnost Raku zbog čega u njima upravo vide ono što im nedostaje. Treći znak su Ribe jer kao vodeni znak imaju mnogo toga zajedničkog s Rakom.

Lav

Vaga voli Lava jer su oboje privrženi partneru i uživaju u romantičnim iznenađenjima. Škorpione također privlače Lavovi jer oboje žude za strastvenom vezom, a privlačni su i Ribama zbog kreativnosti.

Djevica

Bik i Jarac prirodni su partneri Djevicama zbog toga što su u pitanju zemljani znakovi sa sličnim karakternim osobinama. Međutim, na Djevice često padaju i Ribe jer su apsolutne suprotnosti (i astrološke i karakterne) zbog čega dolazi do magnetske privlačnosti.

Vaga

Vaga

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *