Učitavam...

Program preporuka za zadovoljne klijente Sparkasse Bank

Sparkasse Bank u okviru programa preporuka pod nazivom “Prave stvari se dijele sa drugima” nagrađuje svakog klijenta koji svoja pozitivna iskustva u poslovanju sa bankom želi podijeliti sa svojim prijateljima, članovima porodice ili saradnicima.

“Svjesni smo činjenice da je klijent zadovoljan kada su njegova očekivanja usklađena sa potrebama, željama i zahtjevima, a takvi klijenti su zasigurno najbolji pokazatelji uspješnosti našeg poslovnog modela. Ovaj program, daje zadovoljnim klijentima koji žele preporučiti naše proizvode i usluge mogućnost da pri svakoj realiziranoj preporuci ostvare vrijedne dobitke, i ne samo oni, već i osobe koje su preporučili.

Na ovaj način želimo nagraditi lojalnost naših stalnih klijenata za dobar glas koji šire, ali svakako i pokazati znak pažnje i dobrodošlicu novim“, izjavila je Elvira Prnjavorac, direktorica Sektora za razvoj poslovanja sa stanovništvom i malim preduzećima Sparkasse Bank.

U programu preporuka klijent Sparkasse Bank može ostvariti dobitak u iznosu od 15 do 30 KM po pojedinačnoj preporuci, u zavisnosti od toga koji proizvod banke njegov preporučeni kontakt realizuje, a ukupan iznos ostvarenja dobitaka za vrijeme trajanja programa nije ograničen. U nagradnom programu, banka nagrađuje i nove klijente koji zasnuju poslovni odnos po preporuci, također do 30KM, u zavisnosti od ugovorene usluge.

Program traje do 31. decembra 2020. godine ili do isteka fonda za dobitke.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *