Učitavam...

SDS podržao kandidaturu Draška Stanivukovića za gradonačelnika Banje Luke

Predsjednici SDS-a i PDP-a Mirko Šarović i Branislav Borenović potpisali su danas sporazum o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima 2020. godine. SDS je odlučio da podrži Draška Stanivukovića u kandidaturi za gradonačelnika Banje Luke.

“Imamo odlučnost, hrabrost i sabranost da idemo u pobjedu u Banjoj Luci, ali i u Bosanskom Novom, Prijedoru, Trebinju i svakom dijelu RS. Ubijeđen sam u to jer nas vezuje istinska namjera. Idemo u pobjedu za pravednu normalnu Banju Luku i RS”, rekao je Borenović.

“Svako ko se zove SDS, misli SDS ovdje u Banjoj Luci, svaki glas člana SDS-a, bit će glas za Draška Stanivukovića. Imamo pravog kandidata koji zna šta je potrebno ovom gradu, ne samo sloboda, nego i vizija kako bi sutra u prvom mandatu ili drugom imali evropsku Banju Luku koju RS zaslužuje. Vjerujemo da ćemo pod vodstvom Drašaka Stanivukovića to imati”, rekao je Šarović.

Stanivuković je izrazio radost što je dobio podršku “najstarije stranke u RS-u” te je obećao da će raditi u korist svakog čovjeka koji voli RS.

Ranije je PDP potpisao sporazum s pokretom “Banja Luka zove” koji će također podržati kandidaturu Draška Stanivukovića za gradonačelnika Banje Luke.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *