Učitavam...

Spot Ujedinjene Srpske koji vrijeđa Bošnjake, Hrvate i Albance ismijan na društvenim mrežama

Spot koji je predstavila stranka Ujedinjena Srpska (US) izazvala je mnogo reakcija na društvenim mrežama, uglavnom negativnih. U spotu koji je objavljen jučer pojavljuju se tri mladića koji na stereotipan način predstavljaju Albanca, Hrvata i Bošnjaka, a poruke koje izgovaraju su agresivne i aludiraju na agresorske motiv tih naroda prema Srbima.

“Ovo je video prikaz deklaracije koja je usvojena na video skupštini Ujedinjene Srpske, a koja govori o potrebi neophodnog jedinstva u Republici Srpskoj o vitalnim pitanjima”, naveli su iz Ujedinjene Srpske, prenosi N1.

Kako su naveli iz Ujedinjene Srpske, ne radi se o predizbornom spotu, kao što ni u samom spotu nema ni jednog segmenta koji je vezan za izbore.

“Ovo je video prikaz deklaracije koja je usvojena na video skupštini Ujedinjene Srpske koja je održana 12.septembra, a koja govori o potrebi neophodnog jedinstva u Republici Srpskoj o vitalnim pitanjima. Ovakvih video spotova bilo je nekoliko i nisu imali predizbornu konotaciju”, naveli su iz US.

Nakon što je spot objavljen, na Twitteru je uslijedila lavina komentara koje možete pročitati ispod videa.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *