Učitavam...

US Open finale bez članova “čuvene trojke”! Da li je to nova realnost?

Mislim da se sad svi možemo usaglasiti da je ovo jedno od najmanje očekivanih finala ovako grandioznog turnira, kao što je US OPEN. Ono što smo svi očekivali, i naravno što volimo da godinama već gledamo, je „čuvena trojka“ tenisa.

US OPEN FINALE, bez „čuvene trojke“, bez Rafaela Nadala, bez Federera i Đokovića, za mnoge je možda izgubilo svoju draž, ali ostaje uvijek nada, da nam slijedi nova „ERA“ globalnog tenisa, i da će nam nova teniska imena, podariti neka nova uzbuđenja…

Specijalno za ovo US OPEN FINALE, kao uvijek, najbolja sportska kladionica Meridian, je pripremila bonus, pa zato ako nisi do sada, iz nekog neobjašnjivog razloga, igrač Meridiana, sad je idealna šansa, jer specijalni bonus od 10 KM dobrodošlice te čeka, jer samo u Meridianu imaš mogućnost da kombinuješ najbolju UŽIVO ponudu, sa pre match ponudom, da „prostudiraš“ ponudu, i postaneš dobitnik. Zato pravac meridanbet.ba!

I kako naravno da ne spomenemo Novaka Đokovića! Kako? Jednostavno nemoguće, da se ne spomene SKANDAL svjetskog tenisa, da se diskvalifikuje jedan gigant, broj 1. tenisa uslijed jedne nenamjerne greškice. Realno govoreći, US OPEN, tenis i svi mi smo mnogo izgubili, ali Nole možda i najviše. Raduje je nas samo činjenica što smo svjesni, jer znamo da se Nole uvijek vraća bolji i jači, te njegov put ka GOAT ( Greatest Of All Time ), je jednostavno „sudbinskim radom“ zapisan.

Naravno da je sve nas Nole šampion, te je zato najbolja sportska kladionica Meridian, i odlučila da ISPLATI sve tikete sa pojedinačnom opkladom, da Novak Đoković osvoja US OPEN, jer istinski šampion on i jeste.
Današnjim finalistima poželimo mnogo sportske sreće, i neka kao i uvijek pobjedi bolji na terenu, a ne besmislenost nekih „matorih“ pravila!
Meridian – kuća najvećih i najboljih bonusa!

Autor: PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *